Menú degustació i carta

MENÚ DEGUSTACIÓ

Aperitiu del xef: Snacks salats

Premsat de seitons en vinagre amb ceba cítrica, piquillo i caviar Tanit-Oscietra

Dau de tataki Wagyu amb carpacció de ceps

Arròs melós al parmesà, botifarra de la Llacuna, pesto i tagliatelle de calamars

* * *

Peix salvatge segons mercat amb crema d’albergínia blanca i tàrtar de tomàquet ecològic

o

Presa ibèrica a la brasa amb trinxat de bledes, cansalada i préssec de l’Ordal

* * *

Sorbet de gintònic amb ginebre del Penedès “Nanit”

* * *

Pinya a la brasa amb crema de maracujà i coco

Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas

Degustació llarg 45,00€  – Degustació curt 40,00€
 
NOTA: El menú degustació llarg és un aperitiu, tres entrants, un peix i una carn, un pre-postre
i un postre. El menú degustació curt és a triar el peix o la carn.
 
(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA)

Treballem amb productes de proximitat i de temporada,  si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal  pels processos d’elaboració dels diferents plats.

CARTA

Entrants

6,00 € Ostres Amelie amb escabetx suau (preu unitat)
30,00 € Caviar Tanit-Oscietra (llauna 10 grs) amb carpaccio de vieira
21,00 € Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomàquet de penjar
18,00 € Gamba de Vilanova saltejada de tercera tria
17,50 € Pop a la gallega amb oli de pimentó de la Vera
18,75 € Foie mi-cuit, melmelada i fruits secs
15,00 € Canelons del rostit tradicionals amb beixamel i gratinats
18,00 € Premsat de seitons en vinagre amb ceba cítrica, piquillo i caviar Tanit-Oscietra
50,00 € Dau de tataki Wagyu amb carpacció de ceps
20,00 € Arròs melós al parmesà, botifarra de la Llacuna, pesto i tagliatelle de calamars
Segons Plats
23,00 € Peix salvatge segons mercat amb crema d’albergínia blanca i tàrtar de tomàquet ecològic
23,00 € Espatlla de cabrit rostida al forn de llenya amb el seu suc
22,00 € Parpatana de Balfegó amb wok de verduretes del Tros d’Ordal
19,50 € Morro de bacallà amb cap i pota de la Boqueria i samfaina
22,00 € Filet de vedella de Girona a la brasa amb patata a la forquilla
23,50 € Arròs caldós de llamàntol amb sípia i gamba de Vilanova
20,00 € Pota de pop a la brasa, parmentier de patata i pimentó de la Vera
20,00 € Presa ibèrica a la brasa amb trinxat de bledes, cansalada i préssec de l’Ordal
Postres
7,00 € Pinya a la brasa amb crema de maracujà i coco
7,00 € Sorbet de gintònic amb ginebre del Penedès “Nanit”
7,00 € Taten de poma, gelat de llet merengada i pipes de carbassa
5,50 € La nostra crema catalana amb bufats de Sant Quintí
6,00 € Mató del Cal Manyà amb gelat de mel i pinyons

 

Treballem amb productes de proximitat i de temporada, si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.