Tradicional i autèntic

Menú degustació

Aquestes son les nostres propostes perque vinguis a gaudir amb nosaltres els teus moments més especials.

MENÚ DEGUSTACIÓ DE TEMPORADA

Hem elaborat un menú degustació de productes de temporada que està format per un aperitiu salat, tres plats entrants, un segon plat a triar i unes postres. 

 Aperitiu del xef

···

Salmorejo de cireres amb tàrtar de sardina fumada amb formatge i caviar

Gall Negre del Penedès en escabetx, verduretes i olives negres (C,L)

Cruixent de pasta de brick farcit del rostit amb el seu suc (L)

···

Filet ibèric a la brasa amb salsa de vi negra i tòfona d’estiu (C,L)

o

Polpetes de llenguado farcits de gamba de Vilanova amb vichyssoise de coral (C,L)

···

Textures de xocolata (V,C)

Petites bogeries

Aigües minerals i pa artesà

Curt 33,00 €  –  Llarg 40,00 € 
 (IVA inclòs)

NOTA: Degustació curt és un aperitiu, quatre plats i un postre.
Degustació llarg és un aperitiu, cinc plats, un pre-postre i un postre.

(V)
Plats per vegetarians
(C)
Plats per celíacs
(L)
Plats sense lactosa
CARTA

Entrants

16,75 €     Foie mi-cuit amb pa llescat, maduixes i fruits secs (L)

16,50 €     Pop a la gallega, oli de pimentó de la Vera i germinats (C,L)

19,50 €     Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomàquet de penjar (L)

12,00 €     Salmorejo de cireres amb tàrtar de sardina fumada amb formatge i caviar                 

16,50 €    Gall Negre del Penedès en escabetx, verduretes i olives negres (C,L)

14,50 €    Cruixent de pasta de brick farcit del rostit amb el seu suc (L)

14,00 €     Xató de les nostres Arrels

16,00 €     Canelons del rostit amb beixamel i gratinats

Segons Plats

17,00 €     Ànec rostit a la taronja (L)

22,00 €     Filet de vedella madurat de Girona amb escalopa de foie (C)

19,00 €     Pota de pop a la brasa amb patata i oli de pimentó

20,00 €     Llom de bacallà a la llauna de les Arrels

17,00 €      Filet ibèric a la brasa amb salsa de vi negra i tòfona d’estiu (C,L)

23,00 €     Polpetes de llenguado farcits de gamba de Vilanova amb vichyssoise de coral (C,L)

23,00 €     Espatlla de cabrit rostida al forn de llenya amb el seu suc (C)

Postres

6,00 €     Textures de xocolata (V,C)

6,00 €     Mousse de mató amb cireres (V)

6,00 €     Fruita de temporada amb el seu gelat (V,C)

5,50 €     Escuma de crema catalana amb gelat de vainilla i carquinyolis (V)

6,00 €     Sorbet de mandarina al Patxaran (V,C,L)

7,00 €     Rostes de Santa Teresa amb pa de brioix (V)

(V)
Plats per vegetarians
(C)
Plats per celíacs
(L)
Plats sense lactosa