Menú degustació

Aperitiu del xef

Llom d’anguila fumada del Delta amb calçots i romesco

Crema de galeres amb gamba vermella, espagueti de mar i crostonets de pa

Ravioli de pularda amb formatge Pecorino

* * *

Suprema de peix salvatge amb crema de celerí i xips de verdures

* * *

Filet de cérvol amb trinxat de carxofa i tòfona

* * *

Sorbet de gintònic amb ginebre del Penedès “Nanit”

* * *
Coulant d’avellana de Reus amb gelat cítric

Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas

Degustació 45,00€

 

(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ EL CAP DE SETMANA I FESTIUS PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA AMB
UN MÍNIM DE 2 PERSONES I UN MÀXIM DE 10 PERSONES)

 

Treballem amb productes de proximitat i de temporada,  si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal  pels processos d’elaboració dels diferents plats.