Menú degustació i carta

MENÚ DEGUSTACIÓ

Aperitiu del xef: Snacks salats

Anguila fumada del Delta, figues caramel·litzades i foie

Crema de ceps, patata, ou i núvol de formatge

Arròs melós de bolets del Penedès amb tel de cansalada

* * *

Fricandó de peix de la costa amb moixernons

o

Presa ibèrica a la brasa amb moniato, magrana i algues

* * *

 Sorbet de gintònic amb ginebre del Penedès “Nanit”

 * * *

 Maracujà, iogurt cremós i menta

Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas

Degustació llarg 45,00€  – Degustació curt 40,00€
 
NOTA: El menú degustació llarg és un aperitiu, tres entrants, un peix i una carn, un pre-postre
i un postre. El menú degustació curt és a triar el peix o la carn.
 
(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA)

Treballem amb productes de proximitat i de temporada,  si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal  pels processos d’elaboració dels diferents plats.

CARTA

Entrants

25,00 € Caviar Tanit-Oscietra (llauna 10 grs) amb carpaccio de vieira
22,00 € Pernil de gla i coca de vidre sucat amb tomàquet de penjar
20,00 € Gamba de Vilanova saltejada de tercera tria
19,00 € Pop a la gallega amb patata, oli de pimentó de la Vera i vel de cansalada
18,75 € Foie mi-cuit, melmelada, fruits secs i pa llescat
15,00 € Canelons del rostit tradicionals amb beixamel i gratinats
18,50 € Anguila fumada del Delta, figues caramel·litzades i foie
17,00 € Crema de ceps, patata, ou i núvol de formatge
15,50 € Arròs melós de bolets del Penedès amb tel de cansalada ibèrica
Segons Plats

23,00 €  Fricandó de peix de la costa amb moixernons
20,00 €  Presa ibèrica a la brasa amb moniato, magrana i algues
22,00 €  Parpatana de Balfegó amb wok de verduretes del Tros d’Ordal
19,50 €   Morro de bacallà amb cap i pota de la Boqueria i samfaina
22,00 €  Filet de vedella de Girona a la brasa amb patata a la forquilla
23,50 €  Arròs caldós de llamàntol amb sípia i gamba de Vilanova
22,00 €  Pota de pop a la brasa, parmentier de patata i oli de pimentó
23,00 €  Espatlla de cabrit rostida al forn de llenya amb el seu suc

Postres
6,50 € Maracujà, iogurt cremós i menta
7,00 € Sorbet de gintònic amb ginebre del Penedès “Nanit”
7,00 € Taten de poma, gelat de llet merengada i pipes de carbassa
5,50 € La nostra crema catalana amb bufats de Sant Quintí
6,00 € Mató del Cal Manyà amb gelat de mel i pinyons

 

Treballem amb productes de proximitat i de temporada, si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.