Menú degustació i carta

MENÚ DEGUSTACIÓ

Aperitiu del xef: snacks salats

Carpaccio de vedella, ceps, parmesà, foie i ruca

Gall negre del Penedès de la Granja Besàvia, ostres i préssec de l’Ordal

Caneló de vieires a l’allet amb beixamel de tòfona d’estiu

* * *

El peix salvatge segons mercat amb picada mediterrània

o

Royal de civet de senglar amb chutney de cireres

* * *

Sorbet de gintònic amb cítrics

* * *

Ceviche de fruita amb gelat de gingebre

Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas

 Degustació llarg 45,00€  – Degustació curt 40,00€

 NOTA: El menú degustació llarg és un aperitiu, tres entrants, un peix i una carn, un pre-postre

i un postre. El menú degustació curt és a triar el peix o la carn.

(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA)

(IVA Inclòs)

* El MENÚ DEGUSTACIÓ està disponible:
Nit: divendres i dissabte
Migdia: dissabte i diumenge

* Disposem de menús dies laborables amb productes de proximitat i de temporada, consultiu al personal de sala.

Treballem amb productes de proximitat i de temporada,  si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal  pels processos d’elaboració dels diferents plats.

CARTA

Entrants

6,00 € Ostres Amelie amb escabetx suau (preu unitat)
30,00 € Caviar Tanit-Oscietra (llauna 10 grs) amb carpaccio de vieira
21,00 € Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomàquet de penjar
18,00 € Gamba de Vilanova saltejada de tercera tria
17,50 € Pop a la gallega amb oli de pimentó de la Vera
18,75 € Foie mi-cuit, melmelada i fruits secs
15,00 € Canelons del rostit tradicionals amb beixamel i gratinats
18,50 € Carpaccio de vedella, ceps, parmesà, foie i ruca
21,00 € Gall negre del Penedès de la Granja Besàvia, ostres i préssec de l’Ordal
19,00 € Raviolis de vieires a l’allet amb beixamel de tòfona d’estiu

 

Segons Plats
24,00 € El peix salvatge segons mercat amb picada mediterrània
23,00 € Espatlla de cabrit rostida al forn de llenya amb el seu suc
22,00 € Parpatana de Balfegó amb wok de verduretes del Tros d’Ordal
19,50 € Morro de bacallà amb cap i pota de la Boqueria i samfaina
22,00 € Filet de vedella de Girona a la brasa amb patata a la forquilla
23,50 € Arròs caldós de llamàntol amb sípia i gamba de Vilanova
20,00 € Pota de pop a la brasa, parmentier de patata i pimentó de la Vera
14,00 € Royal de civet de senglar amb chutney de cireres

 

Postres
7,00 € Ceviche de fruita amb gelat de gingebre
6,50 € Sorbet de gintònic amb cítrics
7,00 € Taten de poma, gelat de llet merengada i pipes de carbassa
5,50 € La nostra crema catalana amb bufats de Sant Quintí
6,00 € Mató del Cal Manyà amb gelat de mel i pinyons

 

Treballem amb productes de proximitat i de temporada, si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.