Tradicional i autèntic

Menú degustació

Aquestes son les nostres propostes perque vinguis a gaudir amb nosaltres els teus moments més especials.

MENÚ DEGUSTACIÓ DE TEMPORADA

Hem elaborat un menú degustació de productes de temporada que està format per un aperitiu salat, tres plats entrants, un segon plat a triar i unes postres. 

 Aperitiu del xef

···

Terrina de foie i poma (C,L)

Patata cremosa amb ou de gallina contenta i pecorino trufat (V,C)

Cigronet de l’Anoia amb tripeta de bacallà i múrgoles (C,L)

···

Bonítol amb espinacs de fulla, escopinyes i refregit d’alls amb

olives negres (C,L)

o

Cua de bou sense feina amb peres al vi

···

Borratxo de pa de pessic amb textures de xocolata (V)

Petites bogeries

Aigües minerals i pa artesà

Petit 33,00 €  –  Gran 39,00 € 
 (IVA inclòs)

* Tenim menú dia laborable amb productes de mercat. Pregunteu al personal de sala. 

V – Plats per vegetarians
C – Plats per celíacs
L – Plats sense lactosa

MENÚ DEGUSTACIÓ DE TEMPORADA

Hem elaborat un menú degustació de productes de temporada que està format per un aperitiu salat, tres plats entrants, un segon plat a triar i unes postres. 

 Aperitiu del xef

···

Terrina de foie i poma (C,L)

Patata cremosa amb ou de gallina contenta i pecorino trufat (V,C)

Cigronet de l’Anoia amb tripeta de bacallà i múrgoles (C,L)

···

Bonítol amb espinacs de fulla, escopinyes i refregit d’alls amb

olives negres (C,L)

o

Cua de bou sense feina amb peres al vi

 

···

Borratxo de pa de pessic amb textures de xocolata (V)

Petites bogeries

Aigües minerals i pa artesà

Petit 33,00 €  –  Gran 39,00 € 
 (IVA inclòs)

* Tenim menú dia laborable amb productes de mercat. Pregunteu al personal de sala.

 

V – Plats per vegetarians
C – Plats per celíacs
L – Plats sense lactosa
CARTA

Entrants

16,75 € Foie mi-cuit amb pa llescat, maduixes i fruits secs (L)

16,50 € Pop a la gallega, oli de pimentó de la Vera i germinats (C,L)

19,50 € Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomàquet de penjar (L)

17,50 € Patata aixafada a la forquilla, ou i tòfona (L)

16,80 € Carxofes confitades al cava amb foie i tòfona (L)

20,00 € Cigronet de l’Anoia amb tripeta de bacallà i múrgoles (C,L)

17,00 € Patata cremosa amb ou de gallina contenta i pecorino trufat (C,V)

18,50 € Terrina de foie i poma (C,L)

14,00 € Xató de les nostres Arrels

16,00 € Canelons del rostit amb beixamel de tòfona

Segons Plats

17,00 € Cuixa de Gall Negre del Penedès rostida a la catalana (L)

22,00 € Filet de vedella madurat de Girona amb espècies al cafè de París (C)

19,00 € Pota de pop a la brasa amb patata i oli de pimentó

20,00 € Llom de bacallà a la llauna de les Arrels

19,50 € Bonítol amb espinacs de fulla, escopinyes i refregit d’alls amb

               olives negres (C,L)

18,00 € Cua de bou sense feina amb peres al vi

23,00 € Espatlla de cabrit rostida al forn de llenya amb el seu suc (C)

Postres

6,00 € Borratxo de pa de pessic amb textures de xocolata (V)

6,00 € Mousse de maduixa amb nata i xocolata (V)

6,00 € Fruita de temporada amb el seu gelat (V,C)

5,50 € Escuma de crema catalana amb gelat de vainilla i carquinyolis (V)

6,00 € Sorbet de mandarina al Patxaran (V,C,L)

7,00 € Rostes de Santa Teresa amb pa de brioix (V)

V – Plats per vegetarians
C – Plats per celíacs
L – Plats sense lactosa
CARTA

Entrants

16,75 € Foie mi-cuit amb pa llescat, maduixa i fruits secs (L)

16,50 € Pop a la gallega, oli de pimentó de la Vera i germinats (C,L)

19,50 € Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomàquet de penjar (L)

17,50 € Patata aixafada a la forquilla, ou i tòfona (C,V)

16,80 € Carxofes confitades al cava amb foie i tòfona (L)

20,00 € Cigronet de l’Anoia amb tripeta de bacallà i múrgoles (C,L)

17,00 € Patata cremosa amb ou de gallina contenta i pecorino trufat (C,V)

18,50 € Terrina de foie i poma (C,L)

14,00 € Xató de les nostres Arrels

16,00 € Canelons del rostit amb beixamel 

Segons Plats

17,00 € Cuixa de Gall Negre del Penedès rostida a la catalana (L)

22,00 € Filet de vedella madurat de Girona amb espècies al cafè de París (C)

19,00 € Pota de pop a la brasa amb patata i oli de pimentó

20,00 € Llom de bacallà a la llauna de les Arrels

19,50 € Bonítol amb espinacs de fulla, escopinyes i refregit d’alls amb

              olives negres (C,L)

18,00 € Cua de bou sense feina amb peres al vi

23,00 € Espatlla de cabrit rostida al forn de llenya amb el seu suc (C)

Postres

6,00 € Borratxo de pa de pessic amb textures de xocolata (V)

6,00 € Mousse de maduixa amb nata i xocolata (V)

6,00 € Fruita de temporada amb el seu gelat (V,C)

5,50 € Escuma de crema catalana amb gelat de vainilla i carquinyolis (V)

6,00 € Sorbet de mandarina al Patxaran (V,C,L)

7,00 € Rostes de Santa Teresa amb pa de brioix (V)

V – Plats per vegetarians
C – Plats per celíacs
L – Plats sense lactosa