Menú degustació
Llom d’anguila fumada del Delta amb calçots i romesco
Crema de galeres amb gamba vermella, espagueti de mar i crostonets de pa
Ravioli de pularda amb formatge Pecorino
* * *
Suprema de peix salvatge amb crema de celerí i xips de verdures
* * *
Filet de cérvol amb trinxat de carxofa i tòfona
* * *
Sorbet de gintònic amb ginebre del Penedès “Nanit”
* * *
Coulant d’avellana de Reus amb gelat cítric
Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas
Degustació 45,00€
(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ EL CAP DE SETMANA I FESTIUS PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA AMB
UN MÍNIM DE 2 PERSONES I UN MÀXIM DE 10 PERSONES)
Treballem amb productes de proximitat i de temporada, si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.