Carta

Entrants

19,50 € Foie gras farcit de figues de coll de Dama amb cruixent de pa
22,00 € Perdiu de caça en escabetx de vinagre de poma amb els primers rovellons de temporada
19,50 € Pernil de gla i coca de vidre sucat amb tomàquet de penjar
13,50 € Esqueixada de bacallà amb vinagreta de tomàquet
19,00 € Gamba de la llotja de Vilanova saltejada
10,00 € Canelons del rostit tradicionals amb beixamel i gratinats
18,70 € Pop a la gallega bullit a casa, patata i pimentó
15,50 € Ravioli de gall negre del Penedès amb beixamel de ceps

 

Segons Plats
25,00 € Rap de pell negre amb tàrtar de tomàquet, olives i piparres
18,50 € Galta de vedella de Girona cuita a 65ºC amb garnatxa negre i préssec d’Ordal
22,00 € Espatlleta de cabrit de pastor rostit al forn amb el seu suc
17,00 € Llom de bacallà a la brasa amb verdures
16,00 € Ànec mut a la catalana rostit en greixonera
22,00 € Filet de vedella a la brasa, patata a la forquilla i salsa cafè París
23,00 € Arròs caldós de llamàntol amb sípia i gamba de Vilanova
19,50 € Pota de pop bullit a casa a la brasa amb parmentier de sobrassada i pimentó

 

Postres
7,50 € Coulant de xocolata blanca amb textures de festucs
6,50 € El Català (ratafia i gelat de torró)
6,50 € Carpaccio de pinya natural amb gelat de coco
6,50 € Pastís del dia del resposter amb gelat de nata
6,50 € Crema catalana amb carquinyolis i catànies
6,50 € Coulant de xocolata fet a casa amb gelat de vainilla (8 minuts)
6,50 € Sorbet de mojito de mango
6,50 € El nostre tiramisú de cafè amb pols de cacau

 

Treballem amb productes de proximitat i de temporada, si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment, preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.