Menú degustació
Vacances:
04 al 11 d’agost de 2025. Tornem el 12 d’agost.
MENÚ DEGUSTACIÓ
Aperitiu de benvinguda
Textures de tomàquets del tros i anguila del Delta
Premsat de seitons de la llotja amb cebiche de préssec d’Ordal
Llom de tonyina “Balfegó” amb crema de Tou de Til·lers i ceba de Figueres caramel·litzada
Dues coccions d’ànec mut amb tàrtar d’albergínia fumada
Sorbet de mojito amb menta fresca
El nostre Suflé de xocolata calent amb gelat de festucs
Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas
Degustació 40,00€
(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ EL CAP DE SETMANA I FESTIUS PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA AMB
UN MÍNIM DE 2 PERSONES I UN MÀXIM DE 10 PERSONES)
Treballem amb productes de proximitat i de temporada, si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.