Menú degustació
Salmorejo de cireres amb carpaccio de gamba vermella i pols de gla
Sípia a la bruta amb cigronets de l’Anoia i llardons
Arròs melós de plàncton, vieira i suau all i oli
Peix salvatge de costa amb crema d’espàrrecs blancs de Gavà i tàperes
Presa ibèrica a la brasa, fonoll a la papillota i chutney d’albercocs
Sorbet de gintònic amb ginebre del Penedès “Nanit”
Pastís de poma, xocolata i cointreau
Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas
Degustació 45,00€
(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ EL CAP DE SETMANA I FESTIUS PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA AMB
UN MÍNIM DE 2 PERSONES I UN MÀXIM DE 10 PERSONES)
Treballem amb productes de proximitat i de temporada, si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.