Menú degustació

Vacances:

04 al 11 d’agost de 2025. Tornem el 12 d’agost.

MENÚ DEGUSTACIÓ

Aperitiu de benvinguda

Textures de tomàquets del tros i anguila del Delta

Premsat de seitons de la llotja amb cebiche de préssec d’Ordal

Llom de tonyina “Balfegó” amb crema de Tou de Til·lers i ceba de Figueres caramel·litzada

Dues coccions d’ànec mut amb tàrtar d’albergínia fumada

Sorbet de mojito amb menta fresca

El nostre Suflé de xocolata calent amb gelat de festucs

Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas

Degustació 40,00€

 

(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ EL CAP DE SETMANA I FESTIUS PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA AMB
UN MÍNIM DE 2 PERSONES I UN MÀXIM DE 10 PERSONES)

 

Treballem amb productes de proximitat i de temporada,  si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal  pels processos d’elaboració dels diferents plats.