Menú degustació

Aperitiu del xef

Coca de Gall Negre del Penedès amb calçots i romesco

Guisat de pèsols i faves amb brou de gla, tripeta de bacallà i tòfona

Arròs melós de múrgoles, cansalada del coll i escalopa de foie

Peix salvatge de costa amb suquet de gamba vermella i cruixent d’espinacs

Delícies de vedella amb patata a la forquilla, “migas” de pastor i salsa ratafia

Sorbet de gintònic amb ginebre del Penedès “Nanit”

Brownie de xocolata blanca de festucs i gelat de mango

Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas

Degustació 45,00€

 

(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ EL CAP DE SETMANA I FESTIUS PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA AMB
UN MÍNIM DE 2 PERSONES I UN MÀXIM DE 10 PERSONES)

 

Treballem amb productes de proximitat i de temporada,  si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal  pels processos d’elaboració dels diferents plats.