Menú degustació i carta
MENÚ DEGUSTACIÓ
Aperitiu del xef: Snacks salats
Cors de carxofes confitades al cava amb foie i pernil de gla
Pop, cansalada del coll i ou
Ravioli de gall negre del Penedès amb beixamel de ceps
* * *
Turbot de costa, cuscús i carbassa
o
Ànec sense feina, ratafia i moniato
* * *
Sorbet de gintònic amb ginebre del Penedès “Nanit”
* * *
Mousse de torró de Xixona amb el gelat
Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas
Degustació llarg 45,00€ – Degustació curt 40,00€
NOTA: El menú degustació llarg és un aperitiu, tres entrants, un peix i una carn, un pre-postre
i un postre. El menú degustació curt és a triar el peix o la carn.
(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA)
Treballem amb productes de proximitat i de temporada, si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.
Entrants
20,00 € Gamba de Vilanova saltejada de tercera tria
15,00 € Xató a l’estil de l’Arrels
18,75 € Foie mi-cuit, melmelada, fruits secs i pa llescat
15,00 € Canelons del rostit tradicionals amb beixamel i gratinats
18,00 € Cors de carxofes confitades al cava amb foie i pernil de gla
17,00 € Pop, cansalada del coll i ou
12,00 € Ravioli de gall negre del Penedès amb beixamel de ceps
17,00 € Ànec sense feina, ratafia i moniato
22,00 € Parpatana de Balfegó amb wok de verduretes del Tros d’Ordal i crema de celerí
19,50 € Morro de bacallà amb cap i pota de la Boqueria i samfaina
22,00 € Filet de vedella de Girona a la brasa amb patata a la forquilla amb salsa cafè París
23,50 € Arròs caldós de llamàntol amb sípia i gamba de Vilanova
22,00 € Pota de pop a la brasa, parmentier de patata i oli de pimentó
23,00 € Espatlla de cabrit rostida al forn de llenya amb el seu suc
7,00 € Sorbet de gintònic amb ginebre del Penedès “Nanit”
7,00 € Taten de poma amb gelat de llet merengada
5,50 € La nostra crema catalana amb bufats de Sant Quintí
6,00 € Mató del Cal Manyà amb gelat de mel i pinyons
Treballem amb productes de proximitat i de temporada, si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.