Menú degustació i carta

MENÚ DEGUSTACIÓ

Aperitiu del xef: Snacks salats i copa de cava

Ensaladilla de marisc, oli de gamba a l’allet i caviar Tanit-Oscietra (L)

Pèsols i faves ecològiques, tripa de bacallà,  botifarra negra i ou(C,L)

Caneló de conill de llet amb beixamel de moixernons i pinyons

* * *

Peix de costa amb crema de celerí i tàrtar d’espàrrecs verds (C,L)

o

Medalló de filet de vedella de Girona amb crema de foie i múrgoles (C)

* * *

Sorbet de gintònic amb cítrics

* * *

Rosta de Santa Teresa amb crema de vainilla i gelat de gingebre (V)

Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas

 Degustació llarg 45,00€  – Degustació curt 40,00€

 NOTA: El menú degustació llarg és un aperitiu, tres entrants, un peix i una carn, un pre-postre

i un postre. El menú degustació curt és a triar el peix o la carn.

(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA)

(IVA Inclòs)

* Disposem de menús dies laborables amb productes de proximitat i de temporada, consultiu al personal de sala.

(V)
Plats per vegetarians
(C)
Plats per celíacs
(L)
Plats sense lactosa
CARTA

Entrants

6,00 € Ostres Amelie amb escabetx suau (preu unitat) (L,C)
30,00 € Caviar Tanit-Oscietra (llauna 10 grs) amb carpaccio de vieira (C,L)
21,00 € Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomàquet de penjar (L)
18,00 € Gamba de Vilanova saltejada de tercera tria
17,50 € Carpaccio de pop a la gallega amb oli de pimentó de la Vera (C,L)
18,75 € Foie mi-cuit amb pa llescat, melmelada de tomàquet i fruits secs (L)
15,00 € Canelons del rostit tradicionals amb beixamel i gratinats
23,50 € Ensaladilla de marisc, oli de gamba a l’allet i caviar Tanit-Oscietra (L)
21,00 € Pèsols i faves ecològiques, tripa de bacallà, botifarra negra i ou (C,L)
19,00 € Raviolis de conill de llet amb beixamel de moixernons i pinyons

 

Segons Plats

23,00 € Espatlla de cabrit rostida al forn de llenya amb el seu suc (C)
22,00 € Parpatana de Balfegó amb wok de verduretes del Tros d’Ordal (L)
19,50 € Morro de bacallà amb cap i pota i samfaina
17,00 € Ànec mut rostit amb greixonera amb prunes i pinyons (C,L)
23,50 € Arròs caldós de llamàntol amb sípia i gamba de Vilanova
20,00 € Pota de pop a la brasa, parmentier de patata i pimentó de la Vera
26,00 € Medalló de filet de vedella de Girona amb crema de foie i múrgoles (C)
27,00 € Peix de costa amb crema de celerí i tàrtar d’espàrrecs verds (C,L)

 

Postres

7,50 € Rosta de Santa Teresa amb crema de vainilla i gelat de gingebre (V)
6,50 € Sorbet de gintònic amb cítrics (V)
7,00 € Taten de poma, gelat de llet merengada i pipes de carbassa (V)
5,50 € La nostra crema catalana amb bufats de Sant Quintí (V)
6,00 € Mató del Cal Manyà amb gelat de mel i pinyons (V)

(V)
Plats per vegetarians
(C)
Plats per celíacs
(L)
Plats sense lactosa