Menú degustació i carta
MENÚ DEGUSTACIÓ
Aperitiu del xef: Snacks salats i copa de cava
Ensaladilla de marisc, oli de gamba a l’allet i caviar Tanit-Oscietra (L)
Pèsols i faves ecològiques, tripa de bacallà, botifarra negra i ou(C,L)
Caneló de conill de llet amb beixamel de moixernons i pinyons
* * *
Peix de costa amb crema de celerí i tàrtar d’espàrrecs verds (C,L)
o
Medalló de filet de vedella de Girona amb crema de foie i múrgoles (C)
* * *
Sorbet de gintònic amb cítrics
* * *
Rosta de Santa Teresa amb crema de vainilla i gelat de gingebre (V)
Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas
Degustació llarg 45,00€ – Degustació curt 40,00€
NOTA: El menú degustació llarg és un aperitiu, tres entrants, un peix i una carn, un pre-postre
i un postre. El menú degustació curt és a triar el peix o la carn.
(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA)
(IVA Inclòs)
* Disposem de menús dies laborables amb productes de proximitat i de temporada, consultiu al personal de sala.
Entrants
6,00 € Ostres Amelie amb escabetx suau (preu unitat) (L,C)
30,00 € Caviar Tanit-Oscietra (llauna 10 grs) amb carpaccio de vieira (C,L)
21,00 € Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomàquet de penjar (L)
18,00 € Gamba de Vilanova saltejada de tercera tria
17,50 € Carpaccio de pop a la gallega amb oli de pimentó de la Vera (C,L)
18,75 € Foie mi-cuit amb pa llescat, melmelada de tomàquet i fruits secs (L)
15,00 € Canelons del rostit tradicionals amb beixamel i gratinats
23,50 € Ensaladilla de marisc, oli de gamba a l’allet i caviar Tanit-Oscietra (L)
21,00 € Pèsols i faves ecològiques, tripa de bacallà, botifarra negra i ou (C,L)
19,00 € Raviolis de conill de llet amb beixamel de moixernons i pinyons
23,00 € Espatlla de cabrit rostida al forn de llenya amb el seu suc (C)
22,00 € Parpatana de Balfegó amb wok de verduretes del Tros d’Ordal (L)
19,50 € Morro de bacallà amb cap i pota i samfaina
17,00 € Ànec mut rostit amb greixonera amb prunes i pinyons (C,L)
23,50 € Arròs caldós de llamàntol amb sípia i gamba de Vilanova
20,00 € Pota de pop a la brasa, parmentier de patata i pimentó de la Vera
26,00 € Medalló de filet de vedella de Girona amb crema de foie i múrgoles (C)
27,00 € Peix de costa amb crema de celerí i tàrtar d’espàrrecs verds (C,L)
7,50 € Rosta de Santa Teresa amb crema de vainilla i gelat de gingebre (V)
6,50 € Sorbet de gintònic amb cítrics (V)
7,00 € Taten de poma, gelat de llet merengada i pipes de carbassa (V)
5,50 € La nostra crema catalana amb bufats de Sant Quintí (V)
6,00 € Mató del Cal Manyà amb gelat de mel i pinyons (V)