Menú degustació

Esqueixada de bacallà a l’estil de les nostres ”Arrels”

Ravioli de pollastre de corral al curri amb poma

Arròs de botifarra esparracada amb pesto i pinyons

Calamars de costa amb verduretes a la soia i suau all i oli negre

Tataki de filet de vedella amb espàrrecs a la brasa i reducció de vi negre sumoll

Sorbet de gintònic amb ginebre del Penedès “Nanit”

Meló&Mojito

Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas

Degustació 45,00€

 

(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ EL CAP DE SETMANA I FESTIUS PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA AMB
UN MÍNIM DE 2 PERSONES I UN MÀXIM DE 10 PERSONES)

 

Treballem amb productes de proximitat i de temporada,  si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal  pels processos d’elaboració dels diferents plats.