Menú degustació
Esqueixada de bacallà a l’estil de les nostres ”Arrels”
Ravioli de pollastre de corral al curri amb poma
Arròs de botifarra esparracada amb pesto i pinyons
Calamars de costa amb verduretes a la soia i suau all i oli negre
Tataki de filet de vedella amb espàrrecs a la brasa i reducció de vi negre sumoll
Sorbet de gintònic amb ginebre del Penedès “Nanit”
Meló&Mojito
Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas
Degustació 45,00€
(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ EL CAP DE SETMANA I FESTIUS PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA AMB
UN MÍNIM DE 2 PERSONES I UN MÀXIM DE 10 PERSONES)
Treballem amb productes de proximitat i de temporada, si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.