Menú degustació
Aperitiu del xef
Coca de Gall Negre del Penedès amb calçots i romesco
Guisat de pèsols i faves amb brou de gla, tripeta de bacallà i tòfona
Arròs melós de múrgoles, cansalada del coll i escalopa de foie
Peix salvatge de costa amb suquet de gamba vermella i cruixent d’espinacs
Delícies de vedella amb patata a la forquilla, “migas” de pastor i salsa ratafia
Sorbet de gintònic amb ginebre del Penedès “Nanit”
Brownie de xocolata blanca de festucs i gelat de mango
Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas
Degustació 45,00€
(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ EL CAP DE SETMANA I FESTIUS PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA AMB
UN MÍNIM DE 2 PERSONES I UN MÀXIM DE 10 PERSONES)
Treballem amb productes de proximitat i de temporada, si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.