Menú degustació

MENÚ DEGUSTACIÓ

Aperitiu de benvinguda

Foie gras farcit de figues de coll de Dama amb cruixent de pa

Perdiu de caça en escabetx de vinagre de poma amb els primers rovellons de temporada

Rap de pell negre amb tàrtar de tomàquet, olives i piparres

Galta de vedella de Girona cuita a 65ºC amb garnatxa negre i préssec d’Ordal

Sorbet de mojito de mango

Coulant de xocolata blanca amb textures de festucs

Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas

Degustació 40,00€

 

(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ EL CAP DE SETMANA I FESTIUS PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA AMB
UN MÍNIM DE 2 PERSONES I UN MÀXIM DE 10 PERSONES)

 

Treballem amb productes de proximitat i de temporada,  si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal  pels processos d’elaboració dels diferents plats.