Menú degustació
MENÚ DEGUSTACIÓ
Aperitiu de benvinguda
Foie gras farcit de figues de coll de Dama amb cruixent de pa
Perdiu de caça en escabetx de vinagre de poma amb els primers rovellons de temporada
Rap de pell negre amb tàrtar de tomàquet, olives i piparres
Galta de vedella de Girona cuita a 65ºC amb garnatxa negre i préssec d’Ordal
Sorbet de mojito de mango
Coulant de xocolata blanca amb textures de festucs
Servei de pa artesà del Forn R. Esplugas
Degustació 40,00€
(AQUEST MENÚ ÉS SERVIRÀ EL CAP DE SETMANA I FESTIUS PER A TOTS ELS COMENSALS DE LA TAULA AMB
UN MÍNIM DE 2 PERSONES I UN MÀXIM DE 10 PERSONES)
Treballem amb productes de proximitat i de temporada, si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment,
preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.