HORARI:

MIGDIES DE DIMARTS A DIUMENGE

VESPRES DE DIVENDRES I DISSABTE

DILLUNS DESCANS SETMANAL

 

MENÚ DEGUSTACIÓ DE TEMPORADA

Hem elaborat un menú degustació de productes de temporada que està format per un aperitiu salat, tres plats entrants, un segon plat a triar  i unes postres.

 Aperitiu de benvinguda

 ***

Carxofes confitades a l’oli de cava amb pernil i foie (C,L)

Crema de calçots amb tàrtar de vieires a l’allet i romesco

Caneló de Gall negre del Penedès a la catalana

* * *

Melós de vedella a baixa temperatura amb puré de moniato i

 castanyes

o

Pop a la brasa amb trinxat, cansalada i pimentó De la Vera (L)

* * *

Rostes de Santa Teresa amb fruits vermells i gelat de coco (V)

 Petites bogeries

 Aigües minerals i pa artesà

 33,00 € (IVA inclòs)

Menú degustació i carta en Anglès

* Menú dia laborable, pregunteu el personal de la sala.

 

ENTRANTS

16,75 € Foie mi-cuit amb pa llescat (L)
16,50 € Pop a la gallega, oli de pimentó de la Vera i germinats (C,L)
19,50 € Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomàquet de penjar (L)
14,50 € Esqueixada de bacallà a l’estil del xef (C,L)
16,80 € Amanida de tardor amb encenalls de foie (C)
15,00 € Caneló de Gall negre del Penedès a la catalana
18,00 € Carxofes confitades a l’oli de cava amb pernil i foie  (C,L)
14,00 € Crema de calçots amb tàrtar de vieires a l’allet i romesco
14,50 € Canelons del rostit tradicionals de l’Arrels

 

SEGONS PLATS

22,00 € Espatlleta de cabrit rostit al forn de llenya amb el seu suc (C,L)
22,00 € Filet de vedella madurat de Girona amb espècies al cafè de París (C)
14,50 € Ànec mut del Penedès a la catalana (C,L)
17,00 € Wok de calamars, verduretes ecològiques i soia (C,L)
18,00 € Gall negre del Penedès en escabetx i olives de Ca La Mata (C,L)
22,00 € Pop a la brasa amb trinxat, cansalada i pimentó De la Vera (L)
20,00 €Melós de vedella a baixa temperatura amb puré de moniato i  castanyes

 

POSTRES

7,00 € Rostes de Santa Teresa amb fruits vermells i gelat de coco (V)
6,00 € Mel i mató amb gelat de pinyons (V)
6,00 € Fruita de temporada amb el seu gelat (V,C)
5,50 € Escuma de crema catalana amb gelat de vainilla i carquinyolis (V)
6,00 € Sorbet de gintònic (V)

 

V – Plats per vegetarians                     C – Plats per celíacs                     L – Plats sense lactosa

 

(IVA INCLÒS)

 

Si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment, preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.

 

 

Consulta el nostre celler clicant aquí

Telèfon
Com arribar