HORARI:

MIGDIES DE DIMARTS A DIUMENGE

VESPRES DE DIVENDRES I DISSABTE

DILLUNS DESCANS SETMANAL

MENÚ DEGUSTACIÓ DE TEMPORADA

Hem elaborat un menú degustació de productes de temporada que està format per un aperitiu salat, tres plats entrants, un segon plat a triar  i unes postres.

 Aperitiu de benvinguda

 ***

Gaspatxo de cireres amb sardina fumada i iogurt
Vieires en escabetx i pernil ibèric (C,L)
Ravioli del rostit amb beixamel de múrgoles
* * *
Tonyina amb sèsam, algues i teriyaki (C,L)

o

Lletons de vedella amb ceps i salsa ratafia (C)
* * *
Cebiche de maduixes amb gingebre

 Petites bogeries

 Aigües minerals i pa artesà

 33,00 € (IVA inclòs)

Menú degustació i carta en Anglès

* Menú dia laborable, pregunteu el personal de la sala.

  

ENTRANTS

16,75 € Foie mi-cuit amb pa llescat i maduixes (L)
16,00 € Pop a la gallega, oli de pimentó de la Vera i germinats (L, C)
19,50 € Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomàquet de penjar (L)
14,50 € Esqueixada de bacallà a l’estil del xef (C,L)
16,50 € Carxofes confitades al cava amb pernil i gamba (C,L)
18,00 € Vieires en escabetx i pernil ibèric (C,L)
14,00 € Ravioli del rostit amb beixamel de múrgoles

 

SEGONS PLATS

21,50 € Tonyina amb sèsam, algues i teriyaki (C,L)
18,00 € Lletons de vedella amb ceps i salsa ratafia (C)
22,00 € Espatlleta de cabrit rostit al forn de llenya amb el seu suc (L, C)
20,00 € Arròs de múrgoles i foie (C,L)
19,50 € Turbot amb fons de romescada i xips de carxofa (L)
22,00 € Filet de vedella madurat de Girona amb guarnició
14,50 € Ànec mut del Penedès a la catalana (C,L)

 

POSTRES

6,00 € Tiramisú de l’Arrels (V)
6,00 € Mousse de xocolata amb taronja (V,C)
6,00 € Cebiche de maduixes amb gingebre (V)
5,50 € Escuma de catalana amb gelat de vainilla i carquinyolis (V)
6,00 € Coulant de xocolata blanca amb gelat (C,V)

 

V – Plats per vegetarians                     C – Plats per celíacs                     L – Plats sense lactosa

 

(IVA INCLÒS)

 

Si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment, preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.

 

 

Consulta el nostre celler clicant aquí

Telèfon
Com arribar