NOU HORARI:  OBERT TOTS ELS MIGDIES
DILLUNS DESCANS SETMANAL

MENÚ DEGUSTACIÓ DE TEMPORADA 19/01/21 al 24/01/21

Hem elaborat un menú degustació de productes de temporada que està format per un aperitiu salat, tres plats entrants, un segon plat a triar entre una carn i un peix i unes postres.

Aperitiu salat
***
Carxofa al cava amb pernil de glà (C,L)
Vieira en escabetx amb verduretes (C,L)
Caneló de marisc amb beixamel de gambes
***
Rap amb romesco i calçots a la seva cendra (L)
o
Garrí lacat amb mel i poma (C,L)
***
Peres al vi amb escuma d’eucaliptus (C,V)

Petites bogeries
Aigües minerals i pa artesà

27,50 €(IVA inclòs)

ENTRANTS

8,50 €    Canelons del rostit tradicionals de la Cigonya amb salsa de ceps

15,50 €     Foie micuit fet a casa amb pa de figues  (L)

14,00 €     Pop a la gallega   (L, C)

12,00 €     Filet de sardines marinades amb ous de salmó (4 u.)  (L, C)

18,00 €     Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomacons  (L)

14,00 €     Amanida de carxofes al cava amb pernil de glà  (L)

11,00 €    Ravioli de gall negre del Penedès IGP amb salsa de ceps

 

SEGONS PLATS

14,50 €     Paella d’arròs amb peix i marisc  (L, C)

19,00 €     Arròs caldós amb llamàntol (L, C)

15,50 €      Bacallà a la llauna al nostre estil (L )

19,50 €      Espatlleta de cabrit rostit al forn de llenya (L, C)

14,50 €     Gall negre del Penedès IGP a la catalana (L)

 

LES POSTRES

5,50 €      Escuma de crema catalana amb gelat de vainilla de Madagascar (V)

5,00 €      Taten de poma amb el seu cruixent (V)

5,50 €      Couland de xocolata   (V)

5,00 €      Gelat de torró amb cruixent de xocolata i ratafia

 

V – Plats per vegetarians                     C – Plats per celíacs                     L – Plats sense lactosa

 

 

(IVA INCLÒS)

Si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment, preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.

 

Consulta el nostre celler clicant aquí

DE DIMARTS A DIUMENGE TAMBÉ DISPOSEM DE MENÚ

Telèfon
Com arribar