NOU HORARI: OBERT TOTS ELS MIGDIES
DILLUNS DESCANS SETMANAL
MENÚ DEGUSTACIÓ DE TEMPORADA 19/01/21 al 24/01/21
Hem elaborat un menú degustació de productes de temporada que està format per un aperitiu salat, tres plats entrants, un segon plat a triar entre una carn i un peix i unes postres.
Aperitiu salat
***
Carxofa al cava amb pernil de glà (C,L)
Vieira en escabetx amb verduretes (C,L)
Caneló de marisc amb beixamel de gambes
***
Rap amb romesco i calçots a la seva cendra (L)
o
Garrí lacat amb mel i poma (C,L)
***
Peres al vi amb escuma d’eucaliptus (C,V)
Petites bogeries
Aigües minerals i pa artesà
27,50 €(IVA inclòs)
ENTRANTS
8,50 € Canelons del rostit tradicionals de la Cigonya amb salsa de ceps
15,50 € Foie micuit fet a casa amb pa de figues (L)
14,00 € Pop a la gallega (L, C)
12,00 € Filet de sardines marinades amb ous de salmó (4 u.) (L, C)
18,00 € Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomacons (L)
14,00 € Amanida de carxofes al cava amb pernil de glà (L)
11,00 € Ravioli de gall negre del Penedès IGP amb salsa de ceps
SEGONS PLATS
14,50 € Paella d’arròs amb peix i marisc (L, C)
19,00 € Arròs caldós amb llamàntol (L, C)
15,50 € Bacallà a la llauna al nostre estil (L )
19,50 € Espatlleta de cabrit rostit al forn de llenya (L, C)
14,50 € Gall negre del Penedès IGP a la catalana (L)
LES POSTRES
5,50 € Escuma de crema catalana amb gelat de vainilla de Madagascar (V)
5,00 € Taten de poma amb el seu cruixent (V)
5,50 € Couland de xocolata (V)
5,00 € Gelat de torró amb cruixent de xocolata i ratafia
V – Plats per vegetarians C – Plats per celíacs L – Plats sense lactosa
(IVA INCLÒS)
Si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment, preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.
Consulta el nostre celler clicant aquí
DE DIMARTS A DIUMENGE TAMBÉ DISPOSEM DE MENÚ