HORARI:

MIGDIES DE DIMARTS A DIUMENGE

VESPRES DE DIVENDRES I DISSABTE

DILLUNS DESCANS SETMANAL

MENÚ DEGUSTACIÓ DE TEMPORADA 27/07/21 al 01/08/21

 

Hem elaborat un menú degustació de productes de temporada que està format per un aperitiu salat, tres plats entrants, un segon plat a triar  i unes postres.

 

Aperitiu de benvinguda

 ***

Sopa de tomàquet de l’hort amb tàrtar de seitons (C,L)

Vieires en escabetx amb les seves verduretes i pernil ibèric (C,L)

Ravioli de gall negre del Penedès amb beixamel de tòfona

***

Ventresca de tonyina amb ceba de Figueres i camembert (C,L)

o

Rosbif de vedella amb salsa tàrtara (C)

***

Borratxo de pa de pessic al rom amb crema cítrica i cruixent de xocolata (V)

 

 

  Petites bogeries

 Aigües minerals i pa artesà

 30,00 € (IVA inclòs)

 

* De dimarts a divendres també disposem de menú, el personal de la sala l’informarà.

 

 

ENTRANTS

15,50 €      Foie micuit fet a casa amb pa de figues  (L)
14,00 €      Pop a la gallega   (L, C)
18,00 €      Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomacons  (L)
14,50 €      Carpaccio de tonyina amb caviar, tomàquet i tòfona d’estiu  (L)
  9,50 €      Canelons tradicionals de la Cigonya
  9,00 €      Sopa de tomàquet de l’hort amb tàrtar e seitons  (C,L )
16,00 €      Vieires en escabetx amb les seves verduretes i pernil ibèric (C,L)
14,00 €      Raviolis de gall negre del Penedès amb beixamel de tòfona

 

SEGONS PLATS

14,00 €      Ventresca de tonyina amb ceba de Figueres i camembert (C,L)
19,00 €      Arròs caldós amb llamàntol (L, C)
14,50 €      Ànec mut del Penedès rostit a la catalana amb greixonera (L, C)
15,00 €      Wok de calamars, verduretes ecològiques i salsa de soia (L, C)
15,50 €      Rosbif de vedella de Girona amb salsa tàrtara
22,00 €     Espatlleta de cabrit rostit al forn de llenya (L, C)
22,00 €     Filet de vedella de Girona amb puré d’albergínia fumada i escalopa de foie (C)

 

POSTRES

5,50 €     Taten de poma amb el seu cruixent (V)
5,00 €     Borratxo de pa de pessic al rom amb crema cítrica i cruixent de xocolata (V)
5,50 €     Macedònia de fruita natural i gelat (V,C)
4,75 €     Couland de xocolata amb gelat de vainilla (V)
5,00 €     Mousse de catànies amb gelat de xocolata (V)
9,00 €     Orelletes, bufats i catànies (per compartir)
5,50 €     Sorbet de mojito (V,C,L)

 

V – Plats per vegetarians                     C – Plats per celíacs                     L – Plats sense lactosa

 

(IVA INCLÒS)

 

Si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment, preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.

 

Consulta el nostre celler clicant aquí

Telèfon
Com arribar