HORARI:

MIGDIES DE DIMARTS A DIUMENGE

VESPRES DE DIVENDRES I DISSABTE

DILLUNS DESCANS SETMANAL

MENÚ DEGUSTACIÓ DE TEMPORADA 20/10/21 al 26/10/21

 

Hem elaborat un menú degustació de productes de temporada que està format per un aperitiu salat, tres plats entrants, un segon plat a triar  i unes postres.

 

Aperitiu de benvinguda

 ***

Ostrons del Delta en escabetx i olives negres (C,L)
Coca de bolets de temporada amb llardons i pinyons (L)
Ravioli de pollastre de corral amb beixamel de ceps

 * * *

Tataki de llom de tonyina amb algues marines (C,L)

o

Delícies de vedella madurada i saltejada amb productes de tardor (C,L)

 * * *

Escuma de mató amb codonyat, magrana i castanyes (C)

   Petites bogeries

 Aigües minerals i pa artesà

 30,00 € (IVA inclòs)

 

* Disposem de menú laborable, el personal de la sala l’informarà.

Ja teniu a la vostra disposició el MENÚ DE NADAL per celebrar al nostre restaurant.

 

ENTRANTS

16,75 € Foie mi-cuit amb figues del Penedès (L)
16,00 € Pop a la gallega amb patata, oli de pimentó de la Vera i germinats (L, C)
18,00 € Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomàquet de penjar (L)
13,00 € Coca de bolets de temporada amb llardons i pinyons (L)
15,00 € Canelons cruixents de Gall Negre del Penedès amb beixamel de ceps
16,00 € Ostrons del Delta en escabetx i olives negres (C,L)
12,50 € Raviolis de pollastre de corral amb beixamel de ceps

 

SEGONS PLATS

18,00 € Tataki de llom de tonyina amb algues marines (C,L)
19,50 € Arròs cremós de foie i ceps (Acquerello) (C,L)
15,50 € Ànec mut del Penedès rostit a la catalana amb figues (L, C)
22,00 € Espatlleta de cabrit rostit al forn de llenya amb el seu suc (L, C)
22,00 € Filet de vedella madurat de Girona a la brasa amb albergínia fumada i foie (C,L)
19,00 € Delícies de vedella madurada i saltejada amb productes de tardor (C,L)
19,50 € Peix segons el mar de Vilanova

 

POSTRES

6,00 € Cremós de pastís de formatge (C,V)
6,00 € Escuma de mató amb codonyat, magrana i castanyes (C)
6,00 € Textures de xocolata
6,00 € La nostra taten de poma (V)
5,50 € Escuma de crema catalana amb figues del Penedès (C)
6,00 € Sorbet de llimona al Marc de cava (C,L,V)

V – Plats per vegetarians                     C – Plats per celíacs                     L – Plats sense lactosa

 

(IVA INCLÒS)

 

Si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment, preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.

 

Consulta el nostre celler clicant aquí

Telèfon
Com arribar