HORARI:

MIGDIES DE DIMARTS A DIUMENGE

VESPRES DE DIVENDRES I DISSABTE

DILLUNS DESCANS SETMANAL

MENÚ DEGUSTACIÓ DE TEMPORADA 15/06/21 al 20/06/21

 

Hem elaborat un menú degustació de productes de temporada que està format per un aperitiu salat, tres plats entrants, un segon plat a triar  i unes postres.

 

Aperitiu de benvinguda

 ***

Vieires en escabetx amb herbes del Castell i pernil ibèric (C,L)

Coca de foie amb pinya caramel·litzada a l’aroma d’herbes (L)

Caneló del rostit amb dos beixamels

 * * *

Bacallà al romaní amb crema remeiera i cruixent d’espinacs (C)

o

Entrecot al romani a baixa temperatura i cocció de verdures (C,L)

 * * *

 Crema de fava tonka, pa de pessic i aromes de Penyafort (V)

 

  Petites bogeries

 Aigües minerals i pa artesà

 28,00 € (IVA inclòs)

 

* De dimarts a divendres també disposem de menú, el personal de la sala l’informarà.

 

 

ENTRANTS

15,50 €      Foie micuit fet a casa amb pa de figues  (L)
14,00 €      Pop a la gallega amb patata i pimentó de la Vera  (L, C)
18,00 €      Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomacons  (L)
12,50 €      Sopa de tomàquet amb daus de tonyina marinats i soia (L,C)
10,50 €      Canelons del rostit amb dos beixamels
16,00 €      Vieires en escabetx amb herbes del Castell i pernil ibèric  (C, L)
14,50 €      Coca de foie amb pinya caramel·litzada a l’aroma d’herbes (C,L)

 

SEGONS PLATS

16,50 € Bacallà a la brasa amb escalivada (C,L)
19,50 €     Peix de la llotja amb guarnició
19,00 €      Arròs caldós amb llamàntol (L, C)
15,00 €      Gall negre del Penedès IGP rostit a la catalana (L, C)
15,00 €      Wok de calamars, verduretes ecològiques i salsa de soia (L, C)
15,50 €      Entrecot al romaní a baixa temperatura i cocció de verdures (C)
22,00 €      Espatlleta de cabrit rostit al forn de llenya (L, C)
22,00 €      Filet de vedella de Girona amb escalopa de foie (C,L)

 

POSTRES

5,50 € Taten de poma amb el seu cruixent (V)
4,75 € Crema catalana i pols de carquinyolis de St. Quinti (V)
5,50 € Macedònia de fruita natural i gelat (V,C)
4,75 € Couland de xocolata amb gelat de vainilla (V)
5,00 € Crema de fava tonka, pa de pessic i aromes de Penyafort (V)
9,00 € Orelletes, bufats i catànies (per compartir)
5,50 € Sorbet de mojito (V,C,L)

 

V – Plats per vegetarians                     C – Plats per celíacs                     L – Plats sense lactosa

 

(IVA INCLÒS)

 

Si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment, preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.

 

 

 

Consulta el nostre celler clicant aquí

Telèfon
Com arribar