NOU HORARI: OBERT TOTS ELS MIGDIES
DILLUNS DESCANS SETMANAL
MENÚ DEGUSTACIÓ DE TEMPORADA 14/04/21 al 18/04/21
Hem elaborat un menú degustació de productes de temporada que està format per un aperitiu salat, tres plats entrants, un segon plat a triar i unes postres.
Aperitiu de benvinguda
***
Xató de les nostres Arrels (L)
Crema d’alvocat, gambes i tallarines de calamars (C)
Caneló de conill amb beixamel de moixernons
***
Rap a la brasa amb carxofes del Prat (C,L)
o
Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells i moniato (C)
***
Crema de fava tonka amb sorbet de Yushu (C)
Petites bogeries
Aigües minerals i pa artesà
28,00 € (IVA inclòs)
* De dimarts a divendres també disposem de menú, el personal de la sala l’informarà.
ENTRANTS
12,50 € Xató de les nostres Arrels (L)
8,50 € Canelons del rostit tradicionals de la Cigonya
15,50 € Foie micuit fet a casa amb pa de figues (L)
14,00 € Pop a la gallega (L, C)
18,00 € Pernil de gla amb coca de vidre sucat amb tomacons (L)
14,00 € Amanida de carxofes al cava amb pernil de glà (L)
9,50 € Crema d’alvocat, gambes i tallarines de calamars (C)
10,00 € Caneló de conill amb beixamel de moixernons
SEGONS PLATS
18,50 € Rap a la brasa amb carxofes del Prat (C,L)
19,00 € Arròs caldós amb llamàntol (L, C)
15,00 € Gall negre del Penedès IGP rostit a la catalana (L, C)
13,00 € Wok de calamars amb verduretes ecològiques i salsa de soia (L, C)
17,50 € Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells i moniato (C)
16,50 € Bacallà a la llauna al nostre estil (L )
19,50 € Espatlleta de cabrit rostit al forn de llenya (L, C)
POSTRES
5,00 € Mousse de xocolata amb crema de fava tonka (V,C)
5,00 € Taten de poma amb el seu cruixent (V)
5,00 € Escuma de crema catalana i pols de carquinyolis de St. Quinti (V)
5,50 € Couland de xocolata (V)
5,00 € Crema de fava tonka amb sorbet de Yushu (C)
V – Plats per vegetarians C – Plats per celíacs L – Plats sense lactosa
(IVA INCLÒS)
Si vostè és al·lèrgic o intolerant a algun aliment, preguem consulti al personal pels processos d’elaboració dels diferents plats.
Consulta el nostre celler clicant aquí